Schrijf een TOP directiebeoordeling

Deze cursus zet alles op een rijtje, van norm tot voorbeelden uit de praktijk

3.710 + 

Tevreden klanten

29 jaar

Toonaangevend in kwaliteitsland

1.935 +

Deelnemers aan onze trainingen

Denk jij ook:

"Directiebeoordeling? Help, waar moet ik beginnen?"

"Wat moet er precies allemaal in staan?"

"Hoe zorg ik ervoor dat mijn directiebeoordeling niet in een la belandt?"

"Kan ik niet gewoon een checklist gebruiken?" 

"Hoe doen anderen dat?"

Volg dan deze cursus in ISOcademy

 1. Leer alles wat de norm verwacht en eist

Weet jij wat de norm verwacht over wat er terug moet komen in jullie directiebeoordeling? Wij hebben dit allemaal voor je op een rijtje gezet en we leggen je precies uit hoe je deze eisen kunt vertalen naar jullie directiebeoordeling

2. Verzamel de juiste informatie

Weet precies welke informatie je nodig hebt voor het schrijven van je directiebeoordeling. In deze cursus geven we precies aan wat je moet (en wat je mag), opnemen binnen de directiebeoordeling. Van elk onderwerp geven we ook steeds een voorbeeld. Daarnaast gaan we dieper in op hoe je de verschillende onderwerpen moet behandelen. Hoe maak je bijvoorbeeld een actie zo concreet dat deze voor iedereen meteen duidelijk is? Dit is een aspect wat bij de meeste directiebeoordelingen niet goed geregeld is. Veel directiebeoordelingen bevatten teveel tekst en hebben te weinig scherpte. Daardoor gaat de effectiviteit verloren. Bij deze cursus leer je hoe je dat kunt voorkomen.

3. Maak een TOP directiebeoordeling

Volg het stappenplan in de cursus zodat je zeker weet dat alle onderwerpen op de juiste manier aan bod komen. Een goede directiebeoordeling is veel meer dan alleen het maken van de goede inhoud. Het gaat er uiteindelijk om wat ermee wordt gedaan. Wij geven aan hoe jij jouw management erbij kunt betrekken? Dat je het zo goed aangepakt dat het niet jouw managementreview is maar die van het management team! Dat zij door het jaar heen monitoren hoe het met de opvolging van de acties staat. Zou dat niet mooi zijn?


Je zult merken dat niet alleen het Management Team erg tevreden zal zijn met jullie directiebeoordeling maar ook de Certificerende instantie. Het is een document geworden dat garant staat voor een nog betere organisatie. En dat zien het Management Team en de certificerende instantie graag.

Voorbeelden 

Elk klein detail van een directiebeoordeling wordt besproken, inclusief voorbeelden.

Checklist 

Deze checklist / template zorgt ervoor dat elke directiebeoordeling scherp is opgesteld.

Inside tips 

Leer hoe jij ook komt tot het schrijven van een directiebeoordeling op het niveau van top organisaties in Nederland

Start vandaag!