€ 125,-
€ 99,-

Schrijf de beste directiebeoordeling ooit!

Heb jij ook moeite om elk jaar een geweldige directiebeoordeling te schrijven? Heb je vaak geen idee wat je precies moet zetten in jullie directiebeoordeling?


Wil je graag dat er iets gedaan wordt met jouw aanbevelingen?


Denk jij dat het beter kan; volg dan deze cursus speciaal gericht op het schrijven van een directiebeoordeling/managementreview. De cursus volg je in je eigen tempo online in ISOcademy. 


Tijdens de cursus  leer je precies wat je kunt doen om een geweldige directiebeoordeling te schrijven.

3480 +

tevreden gebruikers

25,5 jaar

toonaangevend in kwaliteitsland

1.565 +

deelnemers aan onze trainingen

Denk jij ook:

"Directiebeoordeling? Help, waar moet ik beginnen?"

"Wat moet er precies allemaal in staan?"

"Hoe zorg ik ervoor dat mijn directiebeoordeling niet in een la belandt?"

"Kan ik niet gewoon een checklist gebruiken?" 

"Hoe doen anderen dat?"

10 +  voorbeelden 

Elk klein detail van een directiebeoordeling wordt besproken, inclusief voorbeelden.

Checklist 

Deze checklist / template zorgt ervoor dat elke directiebeoordeling scherp is opgesteld.

Inside tips directiebeoordeling

Inside tips 

Leer hoe jij ook komt tot het schrijven van een directiebeoordeling op het niveau van top organisaties in Nederland

Lees meer over deze cursus

 1. Leer alles wat de norm verwacht en eist

Weet jij wat de norm verwacht over wat er terug moet komen in jullie directiebeoordeling? Wij hebben dit allemaal voor je op een rijtje gezet en we leggen je precies uit hoe je deze eisen kunt vertalen naar jullie directiebeoordeling. 

2. Verzamel de juiste informatie

Weet precies welke informatie je nodig hebt voor het schrijven van je directiebeoordeling. In deze cursus geven we precies aan wat je moet en wat je mag opnemen binnen de directiebeoordeling. Van elk onderwerp geven we ook steeds een voorbeeld. Daarnaast gaan we ook in hoe je de verschillende onderwerpen moet behandelen. Hoe maak je bijvoorbeeld een actie zo concreet dat deze voor iedereen meteen duidelijk is? Dit is een aspect wat bij de meeste directiebeoordelingen niet goed geregeld is. Die bevatten vaak teveel tekst en hebben te weinig scherpte. Daardoor gaat de effectiviteit verloren. Bij deze cursus leer je hoe je dat kunt voorkomen.

3. Maak een TOP directiebeoordeling

Volg het stappenplan in de cursus zodat je zeker weet dat alle onderwerpen op de juiste manier aan bod komen. Een goede directiebeoordeling is veel meer dan alleen het maken van de goede inhoud. Het gaat er uiteindelijk om wat ermee wordt gedaan. Wij geven aan hoe jij jouw management erbij kunt betrekken? Dat je het zo goed aangepakt dat het niet jouw managementreview is maar die van het management team! Dat zij door het jaar heen monitoren hoe het met de opvolging van de acties staat. Zou dat niet mooi zijn?


Je zult merken dat niet alleen het Management Team erg tevreden zal zijn met jullie directiebeoordeling maar ook de Certificerende instantie. Het is immers een document geworden dat garant staat voor een nog betere organisatie. En dat zien het Management Team en de certificerende instantie graag.

Overtuigd? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down