Slim en snel naar VCA 

Behaal jullie VCA certificaat ondanks de drukte

Tevreden klanten
Toonaangevend in kwaliteitsland
Deelnemers aan trainingen
Alles wat je nodig hebt: De uitleg, de voorbeelden, een projectplan én ondersteunende software. In één systeem en voor een vast bedrag. En heb je geen computer bij de hand, maar wil je wel even snel een melding maken? Bijvoorbeeld bij een afwijking, klacht of calamiteit? Pak dan je mobiel en je hebt direct toegang tot de belangrijkste formulieren, documenten, taken en nieuws!


HSE voormalig Bedrijfsadviseur  Scaves
Ik ben erg tevreden over het VCA-systeem. Wij gebruiken al een tijdje het digitale VCA systeem voor onze eigen organisatie, je kan op een snelle eenvoudige manier alle normvragen behandelen, je bent veel minder tijd kwijt bij het opzetten van het VCA systeem.  Dit komt omdat de normvragen verwerkt zitten in de software, je hoeft het systeem alleen maar passend te maken voor je eigen organisatie, dit bespaart erg veel tijd. Ook zitten er al  voorbeeld documenten en hulpteksten in.

Het grote voordeel is, dat alles in 1 systeem zit en je niet meer hoeft te zoeken in allerlei mappen. Het is ook overzichtelijk welke actie er nog moeten worden uitgevoerd en een veiligheidskundige kan desgewenst meekijken op afstand. Alles is geborgd.


Ook de externe auditor kan alles snel vinden.


Een aanrader.

Start met een voorsprong want wij zorgen ervoor dat jouw VCA-systeem is gevuld met templates, voorbeelden en handleidingen.
Je hoeft geen excellijstjes of andere controlelijsten te maken. Dat doet onze VisionManager software voor jou.

Al bij het opzetten van het systeem zet je anderen aan het werk  voor het maken van procesbeschrijvingen, formulieren, beleidsstukken.

Met het slimme projectplan doe je altijd de juiste dingen op het juiste moment. Hierdoor is de doorlooptijd zo kort mogelijk.
Wij begrijpen dat je weinig tijd hebt. Dus hebben wij alles zo slim mogelijk in elkaar gezet.
Ons systeem is geschikt voor VCA*, VCA** en VCA-P.

Zowel grote als kleine aannemers werken met ons systeem.

VCA-systeem
Meteen na bestelling krijgt je van ons jouw inloggegevens. Jullie VCA-systeem is dan al  ingericht. Het voldoet daarmee al meteen aan de eisen van de VCA.  Je moet het natuurlijk wel aanpassen naar jouw organisatie.


Wij zorgen voor de opzet, jij voor de aanpassing naar jullie situatie.

Het projectplan loodst je zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties je hoe en wanneer moet uitvoeren. Je zult merken dat je al snel de basis van je geheel eigen VCA-systeem hebt opgezet.

VCA-systeem dashboard
Het allerbelangrijkste van een VCA-systeem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, klachten geregistreerd en opgevolgd, toolboxmeetingen worden uitgevoerd, interne audits worden uitgevoerd etc. Dat is de reden dat de combinatie met VisionManager software ideaal is. VisionManager gaat je helpen door je overzichten te geven  in 1 klik . Je ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er zijn uitgezet  en de status van de acties is. 


Stop met het maken van excel lijstjes. VisionManager maakt voor jou de overzichten Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt jouw  saaie en repeterende taken van je over zodat jij tijd over houdt voor de belangrijke zaken.
Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Dat valt wel mee. Doordat je werkt met VisionManager  is succes dichterbij dan ooit. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker. Voordat je het weet hangt dat certificaat bij jullie aan de muur!

Juist nu!

Natuurlijk wil ik niet stoer doen, maar Kwaliteit en Managementsoftware zijn twee onderwerpen waar ik heel veel verstand van heb. Daarom denk ik dat VisionManager software een geweldige oplossing is voor bedrijven die op een slimme manier hun VCA-systeem willen opzetten. Waarom? Omdat het je heel veel werk uit handen neemt. Werken met VisionManager software geeft overzicht, voor jou en de gebruiker. Bovendien kan iedereen overweg met VisionManager. 

Wanneer je jullie VCA-systeem hebt opgezet kun je het dankzij de interactieve software ook makkelijker onderhouden. Ervaar het zelf, voor de prijs hoef je het niet te laten.

Start vandaag. 

Geschikt voor VCA*, VCA** en VCA-P