arrow_drop_up arrow_drop_down

VCA-VGM-systeem opzetten

Start vandaag en behaal over 4 maanden uw certifcaat

3.512+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen

Volledig ingericht

Start met een voorsprong want wij zorgen ervoor dat uw VCA-systeem gevuld met templates, voorbeelden en handleidingen snel voor u klaar staat.

Altijd up to date

U weet zeker dat de kwaliteit uitstekend is., als  lid van de Normcommissie NEN zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen.

Betaalbaar

Door zoveel mogelijk te automatiseren kunnen wij de kosten laag houden.

Snelste doorlooptijd

Met het slimme projectplan doet t u de juiste dingen op het juiste moment. Hierdoor is de doorlooptijd zo kort mogelijk.

Duidelijke uitleg

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost.

Certificaatgarantie?

Nee, die kunnen we niet geven (dat kan niemand). Wel weten wij dat iedere klant die het serieus aanpakte in 1 keer het certificaat behaalde. Zonder meer!

Ontwikkeld door experts

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een VCA-systeem willen opzetten.

Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben vele ondernemers hun eigen kwaliteitssysteem met VisionManager software gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

Beleef het VCA-systeem in 1 minuut

VCA-certificering in drie stappen.

1. Eerste opzet VCA

Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. Uw VCA-systeem is dan voor u ingericht. Het voldoet al meteen aan de eisen van de VCA.  


Wij zorgen voor de opzet, u voor de aanpassing naar uw situatie. 

Het projectplan loodst u zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties u hoe en wanneer moet uitvoeren. U zult merken dat u al snel de basis van uw eigen VCA-systeem heeft opgezet.

2. Actief gebruik van VCA

Het allerbelangrijkste van een VCA-systeem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, klachten geregistreerd en opgevolgd, toolboxmeetingen worden uitgevoerd, interne audits worden uitgevoerd etc.  Laat dit nu exact zijn waar VisionManager u heel goed mee gaat helpen.  Met 1 klik heeft u overzicht. U ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er uitgezet zijn en wat weer daarvan de status is. U hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet VisionManager voor u. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt de saaie en repeterende taken van u over zodat u tijd houdt voor de belangrijke zaken.

3. Behaal uw VCA-certificaat

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat u met VisionManager werkt is succes vrijwel gegarandeerd. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker. Voordat u het weet hangt dat mooie certificaat bij u aan de muur!
Ook wij gebruiken cookies.