VCA voor Bedrijven

Alles wat jullie nodig hebben om razendsnel een VCA-systeem op te zetten

3.710+

Tevreden klanten

29 jaar

Toonaangevend in kwaliteitsland

1.935+

Deelnemers aan trainingen

Welkom bij AVR, dé specialist in VCA voor bedrijven

Heb je zojuist de opdracht gekregen om het VCA-traject binnen jouw bedrijf op te zetten en heb je geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen met VCA voor bedrijven. Ontdek onze bewezen aanpak voor VCA- certificering, die jou en je bedrijf veel tijd en geld bespaart.

Met ons VCA-systeem behaal je zelf op de meest eenvoudige manier binnen 4 maanden je VCA-certificaat. Ons systeem omvat al de volledige norm, waardoor je alleen nog maar aanpassingen hoeft te maken die specifiek zijn voor jouw bedrijf. Maak je geen zorgen, wij begeleiden je stap voor stap in dit proces. Met 26 jaar ervaring in advies hebben we een uitgebreid VCA-systeem ontwikkeld speciaal voor de VCA certificering van jouw bedrijf.

De Drie Stappen naar VCA certificering

VCA-systeem

In één dag de Eerste Opzet VCA

Meteen na bestelling krijg je van ons jouw inloggegevens om snel en slim naar VCA certificering te gaan. Ons VCA-systeem voor bedrijven is dan al ingericht en voldoet meteen aan de eisen van de VCA. Je hoeft het alleen nog aan te passen naar jouw bedrijf.

Wij zorgen voor de opzet, jij voor de aanpassing naar jullie specifieke situatie met behulp van ons VCA-systeem voor bedrijven.

Ons projectplan loodst je zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties je moet uitvoeren, hoe je dit moet doen en wanneer. Je zult merken dat je al snel de basis van je eigen VCA-systeem hebt opgezet, helemaal afgestemd op jouw bedrijf.

VCA-systeem dashboard

 VCA-systeem gebruiken

Het allerbelangrijkste van een VCA-systeem voor bedrijven is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, klachten geregistreerd en opgevolgd, toolboxmeetingen worden uitgevoerd, interne audits worden uitgevoerd, en nog veel meer. 

Daarom is de combinatie met VisionManager software (onderdeel van jullie VCA-systeem) ideaal voor VCA certificering van bedrijven. VisionManager helpt je door met slechts één klik overzichten te geven. Je kunt zien hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status ervan is, hoeveel acties er zijn uitgezet en wat de status van die acties is.

Stop met het maken van Excel-lijstjes. VisionManager genereert overzichten voor jou bij VCA certificering voor bedrijven. Als een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt jouw saaie en repeterende taken over, zodat jij tijd overhoudt voor de belangrijke zaken bij het VCA certificeren van bedrijven. Ontdek vandaag nog de efficiëntie van VisionManager voor jullie VCA certificering.

VCA-certificaat behalen

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen voor de VCA certificering van jouw bedrijf. Best wel spannend, toch? Maar dat valt eigenlijk wel mee. Doordat je werkt met VisionManager software, is succes dichterbij dan ooit bij de VCA certificering van jouw bedrijf.  De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager, wat de audit een stuk makkelijker maakt. Voordat je het weet hangt dat VCA certificaat bij jullie aan de muur! Ontdek vandaag nog de kracht van VisionManager voor een succesvolle VCA certificering.

Jan Stokebrook


HSE voormalig Bedrijfsadviseur  Scaves
Eindelijk een betaalbaar en gebruikersvriendelijk systeem!

Ik ben erg tevreden over het VCA-systeem. Wij gebruiken al een tijdje het digitale VCA systeem voor onze eigen organisatie, je kan op een snelle eenvoudige manier alle normvragen behandelen, je bent veel minder tijd kwijt bij het opzetten van het VCA systeem.  Dit komt omdat de normvragen verwerkt zitten in de software, je hoeft het systeem alleen maar passend te maken voor je eigen organisatie, dit bespaart erg veel tijd. Ook zitten er al  voorbeeld documenten en hulpteksten in.

Het grote voordeel is, dat alles in 1 systeem zit en je niet meer hoeft te zoeken in allerlei mappen. Het is ook overzichtelijk welke actie er nog moeten worden uitgevoerd en een veiligheidskundige kan desgewenst meekijken op afstand. Alles is geborgd.


Ook de externe auditor kan alles snel vinden.


Een aanrader.

Alles wat je nodig hebt in een compleet VCA-systeem

Alles wat je nodig hebt: De uitleg, de voorbeelden, een projectplan én ondersteunende software. In één systeem en voor een vast bedrag. En heb je geen computer bij de hand, maar wil je wel even snel een melding maken? Bijvoorbeeld bij een afwijking, klacht of calamiteit? Pak dan je mobiel en je hebt direct toegang tot de belangrijkste formulieren, documenten, taken en nieuws!

Volledig ingericht

Start met een voorsprong en behaal snel jullie VCA-certificaat met ons uitgebreide assortiment aan VCA-templates, voorbeelden en handleidingen.

Altijd in controle

VisionManager software neemt de taken van excellijstjes en controlelijsten van je over, waardoor je kostbare tijd bespaart en alle relevante informatie en overzichten binnen handbereik hebt.

Overzicht op het werk

Bij het opzetten van jullie `vCA-systeem zet je anderen meteen aan het werk voor het maken van procesbeschrijvingen, formulieren en beleidsstukken, waardoor de efficiëntie en betrokkenheid worden vergroot.

Snelste doorlooptijd

Dankzij ons doordachte projectplan voor het VCA-certificeringsproces, dat ervoor zorgt dat de juiste acties altijd op het juiste moment worden uitgevoerd, wordt de doorlooptijd van het VCA-certificeringstraject geminimaliseerd. Met deze geoptimaliseerde aanpak behaal je jouw VCA-certificaat snel en efficiënt.

Duidelijke uitleg

Wij begrijpen dat je weinig tijd hebt om het VCA certificeringsproces op te zetten. Daarom hebben wij alles zo slim mogelijk in elkaar gezet, zodat je efficiënt en doeltreffend kunt werken aan jullie VCA certificering. Met onze geoptimaliseerde aanpak voor  VCA certificeren zorgen wij ervoor dat jij tijd bespaart en snel jouw VCA- certificaat kunt behalen.

VCA*, VCA** en VCA-P

Ons uitgebreide systeem is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van VCA-certificeringen, waaronder VCA*, VCA** en VCA-P. Of je nu een grote aannemer bent of een kleine aannemer, ons systeem is gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je kunt vertrouwen op ons bewezen systeem om jouw organisatie succesvol te begeleiden naar VCA-certificering.

 VCA voor Bedrijven, zorg voor blijvend succes

Natuurlijk wil ik niet stoer doen-ahum-, maar met mijn uitgebreide kennis op het gebied van kwaliteit, VCA en managementsoftware, ben ik ervan overtuigd dat VisionManager software de ideale oplossing is voor bedrijven die op een slimme manier hun VCA-systeem willen opzetten en VCA certificeren. Waarom? Omdat wij  VisionManager software dusdanig hebben ontwikkelt dat het je aanzienlijk veel werk uit handen neemt bij VCA certificering voor bedrijven. Het biedt overzicht, zowel voor jou als voor de gebruiker, en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Wanneer je eenmaal jullie VCA-systeem hebt opgezet, helpt de interactieve software van VisionManager je ook bij het gemakkelijker onderhouden ervan. Ervaar het zelf en laat de lage prijs je niet weerhouden. Ontdek hoe VisionManager software jouw organisatie kan ondersteunen bij het behalen en behouden van jullie VCA certificaat.

Dit krijg je na bestelling:

 • Alle documenten, formulieren en templates die je maar nodig hebt
  Bespaar tijd met onze uitgebreide VCA documentatie en templates. Van procesbeschrijvingen tot formulieren, zoals werkplekinspectie en risico-inventarisatie.

 • Handleiding VCA certificeren
  Volg onze duidelijke handleiding, zelfs als VCA nieuw voor je is.

 • VisionManager, jouw ondersteunde software
  VisionManager ondersteunt je niet alleen bij het opzetten van je VCA-systeem, maar neemt ook taken over na certificering.

 • Up- to date informatie, altijd beschikbaar
  Houd altijd real-time inzicht in de status van registraties en acties, zoals werkplekinspecties.

 • Beveiligde software
  Onze beveiligde software staat in de cloud op servers in Nederland en biedt optimale bescherming, back-ups, gespiegelde servers etc.

 • Toegang tot de ISOcademy; het online platvorm voor de ISO en VCA professional.
  Krijg toegang tot ISOcademy voor tutorials, online trainingen en een forum voor vragen en ervaringen delen.

 • Eén uur advies
  Ontvang 1 uur persoonlijk advies op jouw gewenste moment, voor bijvoorbeeld een beoordeling van je kwaliteitssysteem via telefoon of Teams.

Antwoord op de meest gestelde VCA vragen

Waarom kan ik bij het bestellen niet kiezen voor VCA*, VCA** of VCA-P?

Je hoeft niet te kiezen! Ons VCA-systeem is gevuld met zowel de VCA*, VCA** en de VCA-P. Binnen de handleiding leggen wij uit hoe je onderdelen van de VCA kunt uitzetten wanneer je die niet nodig hebt (voor de VCA* en de VCA**). Het fijne hiervan is dat je jouw VCA-systeem moeiteloos, zonder extra kosten, kunt ophogen naar VCA** of VCA-P

Geven jullie ook VCA opleidingen?

Dank je wel voor je interesse! Wij leiden geen personen op voor de persoonlijke VCA certificaten.

Hoeveel tijd kost het opzetten van een VCA systeem met jullie aanbod?

Minder dan je denkt. Ons VCA-systeem is gevuld met alle benodigde procesbeschrijvingen en formulieren. Je hoeft deze alleen nog maar aan te passen aan jouw organisatie en er mee gaan werken. Er gaat natuurlijk wel tijd zitten in het aanpassen. Met behulp van onze handleiding en voorbeelden gaat dit zo soepel mogelijk. Met het aanpassen naar jouw organisatie neem je meteen de hele VCA door. Je begrijpt de VCA dan ook én kunt deze toepassen. Het wordt dus echt jullie VCA-systeem zonder dat je afhankelijk bent van een adviseur om het op te zetten of te onderhouden. Dat betaalt zich in tijd en geld uit.

Hoeveel verstand van VCA moet je hebben wanneer je hieraan begint?

Van de VCA zelf hoef je geen verstand te hebben. Wel van de werkzaamheden van jouw organisatie. De VCA gaat over het veilig en goed uitvoeren van jullie werkzaamheden. De VCA leggen we uit. We leren je hoe je de VCA toepast op jullie werkzaamheden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn collega's ook gaan werken met jullie software?

Zodra jij begint te werken met VisionManager software en je collega's invoert binnen VisionManager betrek je jouw collega's bij VCA. VisionManager stuurt e-mails en acties naar jouw collega's.

Door het handige mobile startscherm zul je merken dat jouw collega's graag gebruik maken van VisionManager.

Zijn er nog meer kosten dan alleen jullie VCA-systeem?

Naast de investering in ons VCA-systeem heb je de kosten van de uiteindelijke VCA-certificering (dit leggen we allemaal uit in de handleiding). Ongeacht of je werkt met een adviseur of zelf aan de slag gaat, deze kosten (van de externe certificeerder) zijn altijd even hoog.

Eventueel is het nodig om een veiligheidskundige in te huren omdat jullie zelf niet de juiste opleidingen/kennis in huis hebben.

Is het echt zo mooi als jullie doen voorkomen?

Ja, het is echt zo makkelijk en overzichtelijk. Je besteld en binnen een paar uur kun je aan de slag. Een norm is een norm. De uitdaging zit in het laten aansluiten van jouw organisatie op de norm en het voldoen aan de eisen. Dat is nou precies ons specialisme. Met meer dan 26 jaar ervaring weten wij precies wat we jou moeten vertellen, laten zien en leren om jullie certificaat te behalen.

Start vandaag met efficiënte VCA-certificering voor VCA*, VCA** en VCA-P