arrow_drop_up arrow_drop_down
ISO 14001 certificering

ISO 14001 gecertificeerd

in 4 maanden

Dat kan jij ook

3.480+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen
Volledig ingericht ISO 14001 systeem

Volledig ingericht

Kant en klaar, volledig ISO 14001 ingericht. Je kunt meteen beginnen.

Met zekerheid goed

Je weet zeker dat de kwaliteit uitstekend is. Wij zijn lid van de Normcommissie  kwaliteitsmanagement van de NEN.
Betaalbare ISO 14001 certificering

Betaalbaar

Door alles te automatiseren betaal je bij ons niet teveel.
Snelste doorlooptijd ISO 14001

Snelste doorlooptijd

Na 1 maand al aantoonbaar werkend, in 4 maanden het certificaat!
ISO 14001: bespaar tijd bij het opzetten

Weinig tijd

Wij begrijpen dat je weinig tijd hebt. Dus hebben wij alles zo opgezet dat jou dit zo weinig mogelijk tijd kost. Zelfs minder dan wanneer je met een adviseur werkt!
Inclusief ISO 14001 advies

Advies inbegrepen

Je krijgt telefonisch, via teams of schermdeling 1 uur ISO 14001 advies. Hierdoor weet je zeker dat je een goede start maakt.
OSO 14001 adviseur

HLS is de basis van de ISO 14001

Net als bij de ISO 9001 en ISO 27001 is de High Level Structure (HLS) de basis voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Het voordeel van de HLS is dat je verschillende normen op een makkelijke manier binnen jouw organisatie kunt toepassen. Simpel gezegd "een deel 'overlapt' elkaar. In de praktijk betekent dit dat je een stuk minder tijd kwijt bent met opzetten van een tweede kwaliteitsmanagementsysteem zoals bijvoorbeeld de combinatie van ISO 9001 en ISO 14001. 


Als lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN blijf ik mij inspannen om kwaliteitsmanagement, of in het geval van de ISO 14001 milieumanagement, voor zoveel mogelijk organisaties bereikbaar te maken. Daar worden we immers allemaal beter van. 

Op de website waar je nu op bezoek bent bieden we dan ook vanuit die visie producten en diensten aan om dit doel te bereiken.  In 2012 heb ik binnen  AVR de eerste versie van onze software ontwikkeld (VisionManager) en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag de dag hebben veel ondernemers hun eigen milieumanagementsysteem met VisionManager software opgezet en daar plukken we allemaal de vruchten van. Natuurlijk hopen we dat jij ook met plezier gebruik gaat maken van onze praktische documentatie en de bijbehorende software om snel aan de slag te gaan met jouw milieumanagementsysteem.  

Beleef VisionManager in 2 minuten

ISO 14001 opzetten? Voorkom tijdverslinders!

'Voorkomen is beter dan genezen' is een gezegde dat zeker ook van toepassing is bij het opzetten van een milieumanagementsysteem volgens de ISO 14001 norm. Lees in dit GRATIS e-book hoe u de meest voorkomende tijdverslinders kunt tackelen. 

50%
U bent er bijna.
Waar mogen wij het naar toe sturen?
Uw gegevens zijn bij ons veilig.
Gratis e-book ISO zo snel mogelijk

ISO 14001 gecertificeerd in 3 stappen

1. Start met ISO 14001

Meteen na bestelling krijg je van ons de inloggegevens. Jouw ISO 14001 systeem is dan voor je ingericht. Het voldoet al aan de eisen van de ISO 14001. Dat is een goede start! Wij zorgen voor de opzet, jij voor de aanpassing naar jouw situatie. 

Het projectplan (checklist ISO 14001) loodst je zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties je hoe en wanneer moet uitvoeren. Je zult merken dat je al snel de basis van het kwaliteitssysteem hebt opgezet.

ISO 14001 opzetten

2. Pas ISO 14001 toe

Het allerbelangrijkste van een milieumanagementsysteem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, incidenten geregistreerd en opgevolgd, interne audits worden uitgevoerd etc.  Laat dit nu exact zijn waar VisionManager je heel goed mee gaat helpen.  Met 1 klik heb je overzicht. Je ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er uitgezet zijn en wat weer daarvan de status is. Je hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet VisionManager voor jou. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt de saaie en repeterende taken van jou over zodat je tijd houdt voor de belangrijke zaken.
ISO 14001 invoeren

3. Behaal ISO 14001 certificaat

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat je met VisionManager werkt is succes vrijwel gegarandeerd. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker.
ISO 14001 certificering