arrow_drop_up arrow_drop_down
ISO 14001 certificering

In 4 maanden 

ISO 14001 gecertificeerd

Met ons systeem lukt u dat ook!

3.512+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen

Volledig ingericht

Kant en klaar, volledig ISO 14001 ingericht. U kunt meteen beginnen.

Met zekerheid goed

U weet zeker dat de kwaliteit uitstekend is.Wij zijn lid van de Normcommissie  kwaliteitsmanagement van de NEN.

Betaalbaar

Door alles te automatiseren betaald u bij ons niet teveel.

Snelste doorlooptijd

Na 1 maand al aantoonbaar werkend, in 4 maanden het certificaat!

Weinig tijd

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost. Zelfs minder dan wanneer u met een adviseur werkt!

Certificaatgarantie

Nee, die kunnen we niet geven (dat kan niemand). Wel weten wij dat iedere klant die het serieus aanpakte in 1 keer het certificaat behaalde. Zonder meer!
OSO 14001 adviseur

Ontwikkeld door experts op het gebied van ISO 14001

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een ISO 14001 kwaliteitssysteem willen opzetten.


Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben 250+ ondernemers hun eigen kwaliteitssysteem met VisionManager software gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

Beleef VisionManager in 2 minuten

ISO 14001 gecertificeerd in 3 stappen

1. Start met ISO 14001

Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. Uw ISO 14001 systeem is dan voor u ingericht. Het voldoet al aan de eisen van de ISO 14001. Dat is een goede start! Wij zorgen voor de opzet, u voor de aanpassing naar uw situatie. 

Het projectplan loods u zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties u hoe en wanneer moet uitvoeren. U zult merken dat u al snel de basis van het kwaliteitssysteem heeft opgezet.

ISO 14001 opzetten

2. Pas ISO 14001 toe

Het allerbelangrijkste van een milieumanagementsysteem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, incidenten geregistreerd en opgevolgd, interne audits worden uitgevoerd etc.  Laat dit nu exact zijn waar VisionManager u heel goed mee gaat helpen.  Met 1 klik heeft u overzicht. U ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er uitgezet zijn en wat weer daarvan de status is. U hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet VisionManager voor u. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt de saaie en repeterende taken van u over zodat u tijd houdt voor de belangrijke zaken.
ISO 14001 invoeren

3. Behaal ISO 14001 certificaat

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat u met VisionManager werkt is succes vrijwel gegarandeerd. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker.
ISO 14001 certificering
Ook wij gebruiken cookies.