arrow_drop_up arrow_drop_down
ISO 9001 certificering - hoe zet ik een ISO 9001 kwaliteitssysteem op?

ISO 9001 gecertificeerd

in 4 maanden

Ervaar het zelf!

3.480+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen
Met ons ISO 9001-systeem bent u veel minder tijd kwijt bij het opzetten en beheren van uw kwaliteitssysteem. Doordat de norm al verwerkt zit in onze software hoeft u het systeem alleen nog maar passend te maken voor uw organisatie en wij vertellen u precies hoe u dat kunt doen. Dat scheelt u veel tijd, zorgen én geld. 
Volledig ISO 9001 ingericht systeem

Volledig ingericht

Wij zorgen ervoor dat uw ISO 9001 systeem snel voor u klaar staat. Gevuld met procedures, formulieren en handleidingen.

Altijd ISO 9001 up to date

Altijd up to date

Als  lid van de Normcommissie NEN zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen. 
ISO 9001: Snelle terugverdientijd

Snelle terugverdientijd

Door de ingebouwde verbetersystematiek voert u snel verbeteringen door. Vaak is de investering al binnen enkele weken terugverdiend!
Snelste doorlooptijd ISO 9001

Snelste doorlooptijd

Ons slimme projectplan laat u de juiste dingen op het juiste moment doen. Hierdoor is de doorlooptijd super kort.

ISO 9001: Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost.
ISO 9001 advies inbegrepen

Advies inbegrepen

U krijgt telefonisch, via skype of schermdeling 1 uur ISO 9001 advies. Hierdoor weet u zeker dat u een goede start maakt.
ISO 9001 adviseur

Ontwikkeld door experts op het gebied van ISO 9001

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een ISO 9001 kwaliteitssysteem willen opzetten.


Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben vele ondernemers hun kwaliteitssysteem ondergebracht in onze  software en werken daar met veel plezier mee.

Beleef ISOmanager in 2 minuten

ISO 9001 Certificering in drie stappen

Opzetten ISO 9001

1. Eerste opzet ISO 9001

Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. Uw ISO 9001 systeem is dan voor u ingericht. Het voldoet al aan de eisen van de ISO 9001. Dat is een goede start! Wij zorgen voor de opzet, u voor de aanpassing naar uw situatie. 

Veel organisaties kiezen ervoor om meteen na dit moment gebruik te maken van het uur advies. Wij beoordelen dan de opzet van uw kwaliteitssysteem en geven u concrete aanwijzingen waar het beter kan. Hierdoor weet u zeker dat u gaat bouwen op een goede basis.

Het projectplan (checklist ISO 9001) loodst u zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties u hoe en wanneer moet uitvoeren. U zult merken dat u al snel de basis van het kwaliteitssysteem heeft opgezet.

Ook krijgt u elke twee weken aan adviesmail met tips en de te ondernemen acties om in 4 maanden gecertificeerd te zijn. Het is bijna alsof er elke twee weken een adviseur bij u langs komt. Uiteraard kunt u ook versnellen.

Het ISO-systeem is gevuld met alle verplichtte documenten, formulieren, handleidingen en bewezen templates. Dat scheelt veel tijd en u weet zeker dat het goed is!

Actief gebruik ISO 9001

2. Actief gebruik ISO 9001

Het allerbelangrijkste van een kwaliteitssysteem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, klachten geregistreerd en opgevolgd, interne audits worden uitgevoerd etc.  Laat dit nu exact zijn waar onze software voor is gemaakt. Met 1 klik heeft u overzicht. U ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er zijn uitgezet en wat daarvan de status is. U hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet ISOmanager software voor u. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt het programma dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. ISOmanager software neemt de saaie en repeterende taken van u over zodat u tijd houdt voor belangrijke zaken.


Daarbij daagt ISOmanager daagt uw collega' s uit tot het doorvoeren van verbeteringen. Dit levert absoluut meer geld op dan dat ISOmanager u kost.

3. Behaal ISO 9001 certificaat

Dan breekt het moment aan om de ISO 9001 certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat u met ISOmanager software werkt is succes gegarandeerd. De certificerende instanties zijn lovend over ISOmanager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker. Voordat u het weet hangt dat mooie ISO 9001certificaat bij u aan de muur.


Na de ISO 9001 certificering zult u merken dat de software u gaat helpen met het uitvoeren van de juiste zaken op het juiste moment. Hierdoor blijft uw kwaliteitssysteem actueel. Doordat uw collega's interactief bij het kwaliteitssysteem worden betrokken blijven zij actief werken aan het verhogen van de kwaliteit. Dat zullen uw klanten waarderen! Daarnaast zal door de geoptimaliseerde bedrijfsvoering uw resultaat aantoonbaar kunnen toenemen.

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Briljante verduidelijking en vereenvoudiging van complexe materie.

CSN groep Leusden, Cees Doets

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Helder, makkelijk, overzichtelijk en alles op 1 plaats, nooit meer zoeken naar het juiste document."

St. Nardus

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ondertussen zijn we als Koninklijke Ahrend NV geslaagd voor certificering als multi-site ISO 9001 en ISO 14001. Ik wil u zeggen dat jullie ISO-systeem daar veel aan heeft bijgedragen".
Koninklijke Ahrend NV
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat u allemaal krijgt:

 • Een jaarlicentie VISIONMANAGER.
  VISIONMANAGER staat in de cloud (in Nederland met zeer goede beveiliging, back-ups, gespiegelde servers etc.) en wordt in ons vakgebied gezien als de handigste tool voor kwaliteitsmanagement. Er is geen training voor nodig en werkt snel en makkelijk. Daarnaast is de tool interactief. Het informeert u wanneer er een actie moet worden uitgevoerd. Ook kunnen op een makkelijke manier acties aan collega' s worden toebedeeld. Een handige overzicht functie geeft in 1 scherm een totaal beeld van de status van uw kwaliteitssysteem. Deze functie wordt veel gebruikt door kwaliteitsmanagers en het management team. Doordat VISIONMANAGER de saaie en repeterende zaken uit handen neemt bespaart dit de kwaliteitsmanager heel veel tijd.

 • Alle benodigde documenten, formulieren en templates.
  Deze documenten bestaan uit: kwaliteitshandboek, context van de organisatie, managementreview, 7 procesbeschrijvingen (beheer van documenten, beheer van kwaliteitsregistraties, beheer van afwijkingen, uitvoeren interne audits en het doorvoeren van corrigerende maatregelen, afhandelen van klachten, analyseren van klachten), 4 formulieren (klachtenformulier, verbeterformulier, overzicht kwaliteitsregistraties, overzicht externe documenten, intern audit formulier). Als extra krijgt u ook een kwaliteitsjaarplan. Hierin staan de acties aangegeven die u gedurende het jaar moet uitvoeren na het behalen van het certificaat. Een bijzonder handig geheugensteuntje!

 • Handleidingen, presentatie en projectplan
  Dit pakket bestaat uit reuze handige handleidingen waardoor u de taal van de certificeerder en kwaliteitsmanager leert spreken. Toch bestaan ze uit maar enkele tientallen pagina' s. De eerste handleiding neemt met u de ISO 9001 norm door. De tweede handleiding vertelt u alles wat u moet weten om zelf een kwaliteitssysteem in te voeren. De derde handleiding geeft aan hoe een interne audit uitgevoerd kan worden.

  De presentatie kan uitstekend voor het management worden gebruikt en geeft aan hoe u het beste goede kwaliteitsdoelstellingen kunt formuleren. Doelstellingen die er echt toe doen en een meerwaarde vormen voor uw organisatie.

  Het projectplan neemt u bij de hand en leidt u als vanzelf door het proces. Er staat steeds exact in wat u wanneer het beste kunt doen.

 • Twee wekelijkse adviesmails
  Uniek zijn onze tweewekelijkse adviesmails. Het zijn de adviezen en tips die een heel goede adviseur u zou geven. Elke twee weken krijgt u een adviesmail waarin exact staat wat de komende twee weken te doen om in vier maanden tijd het certificaat te kunnen behalen.

 • Eén uur advies
  U krijgt 1 uur advies op het moment wanneer u dat het beste uitkomt. Dat kan in het begin zijn, zodat u zeker bent dat u een goede start maakt. Ook kunt u dit uur gebruiken om ons, net voor de certificering, het kwaliteitssysteem te laten beoordelen om zeker te weten dat u daar klaar voor bent. Het advies vindt telefonisch plaats, of via schermdeling of skype. Aan u de keuze. Doordat wij via een door u aangemaakt tijdelijk login kunnen inloggen bij uw ISO 9001 systeem kunnen we exact aangeven wat er eventueel beter kan.

Voordelen op een rijtje

ISO 9001: alles is al voobereid

Alles is al voorbereid!

Meteen na het inloggen in ISOmanager kunt u aan de slag. ISOmanager is al ingericht volgens de ISO 9001. Alle verplichtte onderdelen zijn aanwezig. Denk aan de verplichtte processen en formulieren, handboek, beleidsdocumenten etc. Deze hoeft u alleen nog maar aan te passen aan uw eigen situatie.
ISO 9001 projectplan wijst de weg

Projectplan wijst de weg.

Onderdeel van ISOmanager is een overzichtelijk projectplan. Het geeft exact aan wat u wanneer moet doen. De verschillende activiteiten zijn slim gerangschikt. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste dingen op het juiste moment doet. Dat scheelt tijd en frustratie.
ISO 9001 adviseur komt elke 14 dagen bij u langs

Elke 14 dagen komt de digitale adviseur bij u langs.

Elke 14 dagen krijgt u een mail waarin exact staat aangegeven wat u de komende twee weken te doen staat. Dit wordt aangevuld met handige tips..
ISO 9001: snelle terugverdientijd

Snelle terugverdientijd.

Door de ingebouwde verbetersystematiek worden uw collega' s uitgedaagd om met verbeteringen te komen. U zult versteld staan van wat er ook bij u allemaal efficiënter kan. Hierdoor heeft u de investering er al snel uit (vaak al na enkele weken) en levert ISOmanager u daarna alleen nog maar op! U zult ook merken dat er ook een besparing optreedt doordat er niet meer gezocht hoeft te worden naar documenten. Wanneer 10 medewerkers ieder 1 minuut per dag minder hoeven te zoeken is uw investering er al dubbel en dwars uit!
Met ISOmanager is uw kwaliteitssysteem altijd actueel

Altijd actueel.

U gaat gebruik maken van een bewezen methodiek. Reeds duizenden organisatie gingen u voor! Wij maken deel uit van de normcommissie Kwaliteitsmanagement van de NEN. U bent er dan ook zeker van dat ISOmanager voldoet aan de nieuwste inzichten. Bij de licentie inbegrepen is dat wij u zullen informeren over de nieuwste wijzigingen van de norm ISO 27001.  Wij geven aan hoe u deze wijzigingen kunt invoeren of passen onze software daar op aan. U kunt er dus zeker van zijn dat u altijd een actueel ISO 27001 systeem heeft.
In vier maanden ISO 9001 gecertificeerd

In vier maanden gecertificeerd, zonder stress.

Door de juiste dingen op het juiste moment te doen is het invoeren van een ISO 9001 systeem in vier maanden heel goed te doen. Gewoon naast het normale werk, want dat gaat altijd door. Wij hebben alles zo opgezet en voorbereidt dat u dit traject ontspannen gaat uitvoeren. Wanneer u nog sneller het ISO 9001 certificaat nodig hebben neem dan met ons contact op. Dat is namelijk heel goed mogelijk (alleen neemt nu wel de stress wat toe....).
ISO 9001 tijdsbesparing

Tijdsbesparing

U bespaart veel tijd tijdens de opzet, invoering en het onderhoud. Zelfs wanneer u het zelf doet bent u minder tijd (en veel minder geld) kwijt dan bij de inhuur van een adviseur.
ISO 9001: succesvolle certificering

Succesvolle certificering

Met ISOmanager gaat de externe certificering absoluut makkelijker. Certificerende instanties zijn altijd lovend over ISOmanager.
ISO 9001 starten

Het beste moment is nu!

Het opzetten van een ISO 9001 systeem komt nooit goed uit. Welk moment u ook kiest. Daarom is vandaag starten het beste moment.

Start nog vandaag met uw ISO 9001 certificering.