arrow_drop_up arrow_drop_down
ISO 9001 certificering - hoe zet ik een ISO 9001 kwaliteitssysteem op?

ISO 9001 certificering

in 4 maanden

Ervaar het zelf!

3.480+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen

Met onze ISO 9001 software kunt u zelf (zonder inzet van een dure adviseur) makkelijk, snel en goed uw ISO 9001 certificaat behalen.  Doordat binnen de ISO 9001 software alle verplichtte onderdelen van de norm al zijn opgenomen hoeft u het systeem alleen nog maar passend te maken voor uw organisatie. Wij vertellen u precies hoe u dat kunt doen. Maak gebruik van een bewezen systeem met zeer goede resultaten.

Volledig ISO 9001 ingericht systeem

Volledig ingericht

Wij zorgen ervoor dat uw ISO 9001 systeem snel voor u klaar staat. Gevuld met procedures, formulieren en handleidingen.

Altijd ISO 9001 up to date

Altijd up to date

Als lid van de Normcommissie NEN zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Wij lopen voorop in het doorvoeren van actuele ontwikkelingen.
ISO 9001: Snelle terugverdientijd

Snelle terugverdientijd

Door de ingebouwde verbetersystematiek voert u snel verbeteringen door. Vaak is de investering al binnen enkele weken terugverdiend!
Snelste doorlooptijd ISO 9001

Snelste doorlooptijd

Ons slimme projectplan laat u de juiste dingen op het juiste moment doen. Hierdoor is de doorlooptijd super kort.

ISO 9001: Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost.
ISO 9001 advies inbegrepen

Advies inbegrepen

U krijgt telefonisch, via skype of schermdeling 1 uur ISO 9001 advies. Hierdoor weet u zeker dat u een goede start maakt.
ISO 9001 adviseur

Ontwikkeld door experts op het gebied van ISO 9001

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een ISO 9001 kwaliteitssysteem willen opzetten.


Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben vele ondernemers hun kwaliteitssysteem ondergebracht in onze  software en werken daar met veel plezier mee.

Beleef ISOmanager in 2 minuten

ISO 9001 Certificering in drie stappen

Opzetten ISO 9001

1. Eerste opzet ISO 9001

 • Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. 
 • Uw ISO 9001 systeem is dan voor u ingericht.
 • Het projectplan (checklist ISO 9001) loodst u zonder problemen door het proces. Ook wanneer u helemaal geen verstand heeft van de ISO 9001!
 • U krijgt elke twee weken aan adviesmail met waardevolle tips en de te ondernemen acties om in 4 maanden gecertificeerd te zijn.
 • Het ISO 9001-systeem is gevuld met alle verplichtte documenten, formulieren, handleidingen en bewezen templates.
 • Dat scheelt veel tijd en u weet zeker dat het goed is!
Actief gebruik ISO 9001

2. Actief gebruik ISO 9001

 • Voer snel en makkelijk verbetervoorstellen door.
 • Met 1 klik heeft u overzicht over de voortgang ervan.
 • Medewerkers krijgen automatisch de acties toebedeeld.
 • De ISO 9001 software geeft automatisch een seintje wanneer een document moet worden herzien.
 • Voer moeiteloos doelstellingen op en monitor de voortgang.
 • Altijd realtime inzicht in de status van uw ISO 9001 kwaliteitssysteem, super handig voor het Management Team en de kwaliteitsmanager.
 • De investering is er vaak al na enkele weken uit (door de doorgevoerde verbeteringen).

3. Behaal ISO 9001 certificaat

 • De ISO 9001 certificering gaat met onze software heel makkelijk.
 • Ook de ISO 9001 certificeerder heeft snel overzicht en inzicht.
 • De certificeerders zijn zeer te spreken over de ingebouwde verbetersystematiek.
 • Zeer veel organisaties gingen u al met succes voor.
 • U kunt de ISO 9001 certificering met een gerust hart tegemoet zien.

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Briljante verduidelijking en vereenvoudiging van complexe materie.

CSN groep Leusden, Cees Doets

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Helder, makkelijk, overzichtelijk en alles op 1 plaats, nooit meer zoeken naar het juiste document."

St. Nardus

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ondertussen zijn we als Koninklijke Ahrend NV geslaagd voor certificering als multi-site ISO 9001 en ISO 14001. Ik wil u zeggen dat jullie ISO-systeem daar veel aan heeft bijgedragen".
Koninklijke Ahrend NV
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat u allemaal krijgt:

 • Een jaarlicentie VISIONMANAGER.
  VISIONMANAGER staat in de cloud (in Nederland met zeer goede beveiliging, back-ups, gespiegelde servers etc.) en wordt in ons vakgebied gezien als de handigste tool voor kwaliteitsmanagement. Er is geen training voor nodig en werkt snel en makkelijk. Daarnaast is de tool interactief. Het informeert u wanneer er een actie moet worden uitgevoerd. Ook kunnen op een makkelijke manier acties aan collega' s worden toebedeeld. Een handige overzicht functie geeft in 1 scherm een totaal beeld van de status van uw kwaliteitssysteem. Deze functie wordt veel gebruikt door kwaliteitsmanagers en het management team. Doordat VISIONMANAGER de saaie en repeterende zaken uit handen neemt bespaart dit de kwaliteitsmanager heel veel tijd.

 • Alle benodigde documenten, formulieren en templates.
  Deze documenten bestaan uit: kwaliteitshandboek, context van de organisatie, managementreview, 7 procesbeschrijvingen (beheer van documenten, beheer van kwaliteitsregistraties, beheer van afwijkingen, uitvoeren interne audits en het doorvoeren van corrigerende maatregelen, afhandelen van klachten, analyseren van klachten), 4 formulieren (klachtenformulier, verbeterformulier, overzicht kwaliteitsregistraties, overzicht externe documenten, intern audit formulier). Als extra krijgt u ook een kwaliteitsjaarplan. Hierin staan de acties aangegeven die u gedurende het jaar moet uitvoeren na het behalen van het certificaat. Een bijzonder handig geheugensteuntje!

 • Handleidingen, presentatie en projectplan
  Dit pakket bestaat uit reuze handige handleidingen waardoor u de taal van de certificeerder en kwaliteitsmanager leert spreken. Toch bestaan ze uit maar enkele tientallen pagina' s. De eerste handleiding neemt met u de ISO 9001 norm door. De tweede handleiding vertelt u alles wat u moet weten om zelf een kwaliteitssysteem in te voeren. De derde handleiding geeft aan hoe een interne audit uitgevoerd kan worden.

  De presentatie kan uitstekend voor het management worden gebruikt en geeft aan hoe u het beste goede kwaliteitsdoelstellingen kunt formuleren. Doelstellingen die er echt toe doen en een meerwaarde vormen voor uw organisatie.

  Het projectplan neemt u bij de hand en leidt u als vanzelf door het proces. Er staat steeds exact in wat u wanneer het beste kunt doen.

 • Twee wekelijkse adviesmails
  Uniek zijn onze tweewekelijkse adviesmails. Het zijn de adviezen en tips die een heel goede adviseur u zou geven. Elke twee weken krijgt u een adviesmail waarin exact staat wat de komende twee weken te doen om in vier maanden tijd het certificaat te kunnen behalen.

 • Eén uur advies
  U krijgt 1 uur advies op het moment wanneer u dat het beste uitkomt. Dat kan in het begin zijn, zodat u zeker bent dat u een goede start maakt. Ook kunt u dit uur gebruiken om ons, net voor de certificering, het kwaliteitssysteem te laten beoordelen om zeker te weten dat u daar klaar voor bent. Het advies vindt telefonisch plaats, of via schermdeling of skype. Aan u de keuze. Doordat wij via een door u aangemaakt tijdelijk login kunnen inloggen bij uw ISO 9001 systeem kunnen we exact aangeven wat er eventueel beter kan.

Start nog vandaag met uw ISO 9001 certificering.