Interne Auditor Expertise Cursus

Volg de meest praktische Interne Auditor opleiding die je kunt vinden

3.710+

Tevreden klanten

29 jaar

Toonaangevend in kwaliteitsland

1.935+

Deelnemers aan  trainingen

Leerdoelen Interne Auditor cursus

Verworven vaardigheden:

 • Je kent door deze Interne Audit opleiding de principes van interne auditing
 • Je kunt een interne audit voorbereiden en uitvoeren
 • Je kunt processen beoordelen
 • Je weet hoe je de werkelijkheid boven tafel kunt krijgen
 • Je kunt een actiegerichte interne audit rapportage opstellen
 • Je hebt daadwerkelijk audits uitgevoerd bij een organisatie
 • je hebt lol in het uitvoeren van interne audits
 • Jouw collega's zien je graag als interne auditor langskomen

 Intern Auditen is een vak

Niet iedereen neemt de uitvoering van Interne Audits even serieus. Dat is een gemiste kans, want het uitvoeren van een goede interne audit volgens de ISO 9001 of  ISO 27001 heeft absoluut meerwaarde voor een organisatie op het gebied van kwaliteitsmanagement en interne auditing. Het is ook zeer bevredigend om een competente interne auditor te zijn!

Je leert jouw organisatie kennen op een geheel nieuwe manier. Je communiceert met collega's, onderzoekt de werking van processen en doet verbetervoorstellen. 

Verschillende persoonlijke eigenschappen worden aangesproken, zoals voorbereiding, planning, rapportage, maar ook het stellen van positieve vragen aan je collega's en het verdiepen in hun werkzaamheden.

Al meer dan vijfentwintig jaar heb ik bij tal van diverse organisaties teams van interne auditors mogen opleiden. Het is een van mijn favoriete trainingen om te geven, omdat het zo veel voldoening geeft om deelnemers aan onze Interne Audit opleiding te zien groeien in hun nieuwe rol.

Nu kun je op online deelnemen aan deze geweldige training in de vorm van onze Interne Auditing cursus.

Mijn kennis als adviseur, trainer en kwaliteitsmanager heb ik verwerkt in een zeer praktische online Interne Auditing cursus op ISOcademy.nl.

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare ISO 9001 of ISO 27001 Interne Audit opleiding? Maak dan gebruik van de meest praktische, volledig online audit cursus die er is. Je zult daadwerkelijke audits uitvoeren in jouw organisatie!

Ik hoop jouw voorbereiding op de praktijkopdrachten binnenkort te kunnen ondersteunen!

Hans van der Rijst

P.S. Deze cursus voldoet natuurlijk aan de richtlijnen van de ISO 19011.

Direct starten


Start vandaag met jouw Interne Auditor cursus

Welkom bij ISOcademy

Naast de lesstof die wij voor je hebben klaargezet in ISOcademy krijg je de volgende documentatie:

 • Handleiding interne auditing
 • Powerpoint presentatie
 • Format interne auditrapportage
 • Voorbereidingsformulier
 • praktijkopdrachten
 • Persoonlijke feedback
 • Bij goed gevolg een certificaat per post!

Bepaal zelf de snelheid

Je volgt de opleiding Interne Auditor op de momenten dat het jou uitkomt en in jouw  tempo.

Duidelijke uitleg

Praktische handleiding voor de praktijk van een Interne Auditor.

Certificaat

Na het moet goed gevolg uitvoeren van audits in jouw eigen organisatie ontvang je van ons een prachtig certificaat.

Start op elk moment

Je kunt op elk gewenst moment beginnen met onze Interne Audit cursus. 

Leer echt goed auditen

Je weet zeker dat de kwaliteit uitstekend is want de ontwikkelaar van deze training is lid van de Normcommissie NEN.

Kies het juiste moment

Voor deze Interne Audit opleiding hoef je geen stap buiten de deur te zetten.

Een Interne Audit cursus voor de ISO 9001 of ISO 27001

Interne Auditor ISO 9001 opleiding

Welkom in ISOcademy. Volg de online Interne Auditor opleiding, bekijk de video's en voer echte audits uit in jouw organisatie.  Deel je voorbereiding en uitvoering met je trainer. Ontvang een certificaat na het succesvol afronden van de cursus. 

Interne Auditor ISO 27001 opleiding

Welkom in ISOcademy. Volg de online Interne Auditor opleiding, bekijk de video's en voer echte audits uit in jouw organisatie. Deel je voorbereiding en uitvoering met je trainer. Ontvang een certificaat na het succesvol afronden van de cursus. 

Internal Audit Online Course ISO 9001 (English)

Welcome to ISOcademy. Take the online course, watch the videos, and conduct real audits in your organization. Share your preparation and execution with your trainer. Receive a certificate upon successful completion of the course.

Haal meer uit jouw audits!

De auditees ervaarden de audits in vergelijking met eerdere audits als leuker en vooral zinvoller.

Marktleider in Visitor Management

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Het kwam mooi samen met het finetunen van het proces bij ons in de organisatie. Dank daarvoor!

Monica Lous, Ibuildings

Praktische Interne Audit cursus

Wat is het verschil tussen de cursus voor de ISO 9001 en ISO 27001.

De cursussen verschillen in eerste instantie in het doornemen van de norm. Bij de ISO 9001 is dat gedeelte natuurlijk net wat anders dan bij de ISO 27001. Het theoretisch gedeelte is weer vrijwel gelijk. Bij de voorbereiding en uitvoering zie je weer verschillen. Bij de ISO 27001 is het vaak inhoudelijker. Je zult dat bij de voorbereiding, uitvoering en rapportage van de audit gaan merken. Het is dus zeker aan te raden om, indien van toepassing, beide cursussen te volgen. start dan met de ISO 9001, dan heb je al de basis gelegd.

Wij willen graag een audit team samenstellen. Hoe doen we dat met jullie cursus?

Probeer bij het samenstellen van een auditteam te letten op het opleidingsniveau van de deelnemers (minimaal MBO niveau) en probeer de deelnemers vanuit de verschillende afdelingen van jouw organisatie te laten komen. Hierdoor voorkom je dat een auditor zijn eigen werk moet gaan auditen (wat niet mag).

Hoe lang duurt de training.

Het doornemen van de theorie kost je gemiddeld enkele uren. Daarna ga je tweemaal een audit voorbereiden, uitvoeren en rapporteren. Neem daar in totaal ongeveer 4-6 uur voor.

Mogen twee deelnemers meedoen aan één aangeschafte Audit cursus?

De Interne Audit cursus is persoonsgebonden. Dat betekent dat er per cursus één persoon mag deelnemen. Natuurlijk kun je voor meerdere personen de cursus bestellen. Je krijgt dan zelfs per deelnemer een aantrekkelijke korting.

Wordt deze cursus ook erkend door de certifceerder?

Jazeker. Je krijgt, wanneer je de cursus met goed gevolg hebt doorlopen, na afloop een certificaat. Dit certificaat wordt door de certificeerders erkend.

Wat zijn de vereisten voor het behalen van een certificaat?

Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet je de cursus met goed gevolg hebben afgerond. Concreet houdt dat in dat je de twee audits hebt voorbereid en uitgevoerd en dat je aantoonbaar wat met onze feedback hebt gedaan.

Kan ik de training op mijn eigen tempo volgen?

Jazeker kan dat. De training staat voor je klaar binnen de ISOcademy. Je kunt op ieder moment starten en in je eigen tempo de cursus volgen.

Zijn er specifieke toelatingseisen voor de cursus?

Wij gaan ervan uit dat de deelnemer minimaal MBO-niveau heeft. Het is ook van belang dat de echte audits, die onderdeel zijn van de cursus, ook daadwerkelijk bij een organisatie kunnen worden uitgevoerd.

Hoe wordt de praktische ervaring tijdens de training opgebouwd?

Naast een solide theoretische basis ga je ook daadwerkelijke audits in de praktijk uitvoeren. Door deze goed voor te bereiden (en deze voorbereiding door ons te laten beoordelen en indien nodig te verbeteren), zul je ontdekken dat dit bijzonder waardevolle momenten zijn, zowel voor jezelf als voor jouw organisatie. We zien al tijdens de training dat verschillende waardevolle verbetermogelijkheden worden geïdentificeerd en gerapporteerd. Juist de combinatie van theoretische kennis en de uitvoering van echte audits maakt deze cursus zo waardevol.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het afronden van de training?

Het hebben van een certificaat als bewijs van deelname aan de cursus interne auditing is altijd goed voor op je CV. Heel veel organisaties in Nederland. en daarbuiten hebben een kwaliteitssysteem waarbij interne audits worden uitgevoerd.

Hoe wordt de praktische ervaring tijdens de training opgebouwd?

Naast een stevige theoretische basis ga je ook daadwerkelijke audits in de praktijk uitvoeren. Door deze goed voor te bereiden (en deze voorbereiding door ons te laten beoordelen en indien nodig te verbeteren), zul je merken dat dit buitengewoon waardevolle momenten zijn, zowel voor jezelf als voor jouw organisatie. We zien tijdens de training al dat er allerlei mooie verbetermogelijkheden worden geïdentificeerd en gerapporteerd. Juist de combinatie van theorie en het uitvoeren van echte audits maakt deze cursus zo waardevol.