Vast bedrag, geen verrassingen achteraf

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 100 collega's

€2.155,-

Voor het eerste jaar,

daarna slechts €1.860,-- per jaar

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 250 collega's

€3.475,-
Voor het eerste jaar, 

daarna slechts € 3.180,-- per jaar.

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 500 collega's

€4.483,-
Voor het eerste jaar, 

daarna slechts € 4.188,-- per jaar.

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding

Welke licentie is voor mij geschikt?

Dat is afhankelijk van de omvang van de organisatie. Hoe meer medewerkers hoe groter de benodigde licentie. 

Wat zegt ISO 27001 hierover?

ISO 27001 geeft aan dat iedere medewerker toegang moet hebben tot de informatie uit het informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Hou daar dus rekening mee.

Vergroot de betrokkenheid.

Het mooie van VisionManager is dat u uw collega' s ook taken kunt opdragen. Door middel van mailtjes, persoonlijke actielijstjes worden zij daarop geattendeerd. VisionManager stuurt ook automatisch herinneringen uit. U houdt zelf via de overzicht functie grip op de voortgang. Dit is een extra reden om elke medewerker op te voeren.

Kies voor gemak

Daarbij houdt u met slechts 1 klik alle medewerkers op de hoogte van de wijzigingen. Belangrijke documenten / afspraken kunt u zelfs laten bevestigen voor gelezen en begrepen. Makkelijker kan niet.

Wij adviseren dan ook een licentie te nemen die passend is bij de omvang van uw organisatie.

Voordelen:

Met onze software vergroot u de betrokkenheid van uw collega's bij het ISO 27001 informatiebeveiligings-managementsysteem.
Belangrijke wijzigingen kunnen met 1 klik worden gecommuniceerd (dan moeten uw collega's wel zijn opgevoerd).
Met VisionManager is het doorgeven van mogelijke verbeteringen een eitje. Hoe meer collega's zijn opgevoerd hoe meer verbeter voorstellen!

                                   

Compleet ISO 9001-systeem vragen

Ben ik meer tijd kwijt als ik zelf de norm met jullie ISO 9001-systeem implementeer?

Nee, zeker niet. Jouw ISO 90001-systeem is door ons al zoveel mogelijk ingericht en voorbereidt. Ondanks dat je zelf aan de slag gaat met het beschrijven van jullie processen (met voorbeelden en templates), gaat daar niet meer tijd inzitten dan weer je hulp vraagt van een adviseur. Een adviseur weet ook niet precies hoe jullie processen lopen. Hij/zij komt daar alleen achter door het afnemen van interviews. Dat kost ook tijd. Laat ik je gerust stellen: het maken van een procesbeschrijving is niet zo moeilijk als je nu waarschijnlijk denkt. Wij geven in de handleiding exact aan hoe je dat het beste kunt aanpakken. Wij zijn er van overtuigt dat je dit het beste zelf kunt doen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, na aanschaf van jouw ISO 9001-systeem kun je voor jouw vraag gebruik maken van het uur advies dat bij het pakket is inbegrepen.

Kan ik ook werken met jullie ISO 9001-systeem. Is het niet te moeilijk voor mij?

In ons ISO 9001-systeem leggen we precies uit wat je moet doen en wanneer je dat moet doen. Bijna iedereen die met een van onze ISO-systemen aan de slag gaat heeft nog nooit eerder zelf een managementsysteem opgezet. Daar houden we in de opzet dan ook rekening mee. We leggen je de norm uit en we geven voldoende inzicht door middel van de handleiding en het projectplan. Bovendien leggen we bij procedures precies uit hoe je ze kunt aanpassen aan jullie situatie. Heb je een MBO of hoger opleidingsniveau en ben je bereidt om te leren dan vertrouwen wij erop dat jij het kan. En je collega's vertrouwen je blijkbaar ook, want zij hebben je gevraagd om dit voor jouw organisatie te gaan opzetten. Mocht je er toch even niet uitkomen dan kun je altijd bellen of kijken naar veel gestelde vragen in de ISOcademy community waar je een inlog voor krijgt. Je staat er niet alleen voor!

Ik weet niets van de ISO 9001 norm, is dat een probleem?

Ook zonder kennis van de ISO 9001 kun je aan de slag met ons ISO 9001-systeem. Wij gaan er zelfs van uit dat je helemaal niets van de ISO 9001 af weet. Met de handleidingen, projectplannen, templates en andere hulpmiddelen loodsen wij je zonder probleem door het proces.

Is jullie ISO 9001-systeem gebaseerd op de meest actuele norm?

Ja, ons ISO 9001-systeem is gebaseerd op de meest actuele norm. Als lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN zijn wij als eerste op de hoogte van de wijzigingen die er aan zitten te komen. Wij passen onze software regelmatig aan om in te spelen op de actuele ontwikkelingen.

Is jullie ISO 9001-systeem ook voor mijn branche en organisatie geschikt?

Binnen ons ISO 9001-systeem vertellen we je precies hoe je de norm het beste toepast binnen jouw organisatie om zo snel mogelijk jullie certificaat te behalen. Al meer dan 3.500 organisaties maken gebruik van onze ISO-systemen. Zij komen uit alle denkbare branches. Van heel groot tot heel klein.

Ik wil, gedwongen door een aanbesteding, het certificaat sneller halen dan in vier maanden. kan dat?

In de praktijk blijkt dat met ons ISO 9001-systeem een ISO 9001 certificaat heel snel behaald kan worden. Omdat je niet afhankelijk bent van een externe adviseur bepalen jullie voor een groot deel zelf hoe snel je jullie kwaliteitsmanagementsysteem opzet. Zelfs al vóór het behalen van het certificaat kun je laten zien dat je al een werkend managementsysteem volgens de ISO 9001 hebt. Dit komt doordat je werkt met VisionManager software. Wij richten de software al voor een groot deel voor jullie in. Soms is het laten zien van wat je al hebt voldoende bij een aanbesteding.

Kan ik niet beter een adviseur in huren? Dan weet ik toch met meer zekerheid dat het goedkomt?

Dat zou je misschien denken, maar je hoeft echt geen adviseur in te huren. De meeste gebruikers van onze ISO-systemen doen het gewoon op eigen kracht. Vaak maken ze niet eens gebruik van het uur advies dat bij het ISO 9001-systeem is inbegrepen! Als je weet wat je moet doen is het behalen van het ISO 9001 certificaat helemaal niet zo ingewikkeld. Wij zorgen er gewoon voor dat jij exact weet wat je moet doen om het ISO 9001 certificaat te behalen.

Ik krijg ook toegang tot de ISOcademy. Wat is dat eigenlijk?

Onze ISOcademy is het kennisplatform voor de ISO professional. Je vindt daar onze trainingen, ebooks en tutorials. Ook kun je via het forum in contact treden met je vakgenoten om ervaringen uitwisselen en vragen te stellen. Het is een mooie aanvulling op ons ISO 9001-systeem.

Jullie ISO 9001-systeem is inclusief software. Hebben we nou echt weer een extra software systeem nodig?

Bijna niemand heeft zijn kwaliteitsmanagementsysteem nog alleen op papier staan. Jarenlang hebben we over de schouder van onze klanten meegekeken naar de softwaresystemen waar ze hun managementsysteem in onder brachten. Wat we vooral zagen is dat generieke software gewoon niet de beste basis is voor milieu- en kwaliteitsmanagement. Vaak is een kwaliteitsmanagementsysteem ondergebracht in generieke software broddelwerk. Zonde van al het werk. VisionManager software is speciaal ontwikkeld voor managementsystemen. Het is procesmatig ingericht en werkt volgens de Deming Cirkel. Alles wat nodig is voor milieu- en kwaliteitsmanagement zit er al in verwerkt. We hebben het zo overzichtelijk gemaakt dat iedereen zonder training de weg in het systeem kan vinden en dat blijkt in de praktijk heek belangrijk! Niemand zit te wachten op het werken met een nieuw complex softwareprogramma. Nog een voordeel van een gespecialiseerd software systeem is dat je collega's precies weten waar ze moeten zijn als het om milieu- of kwaliteitsmanagement gaat. Hoewel het in het begin lastig lijkt om weer te gaan werken met nieuwe software, denken wij dat jullie uiteindelijk veel tijd en ongemak besparen want VisionManager software helpt je echt bij het vormgeven en onderhouden van jullie ISO 9001 managementsysteem. Iedereen weet waar ze de informatie kunnen vinden.

Wij hebben al een ISO 9001 certificaat, maar we zijn op zoek naar een stukje software. Hebben jullie dat ook?

Ja, je kunt ook een abonnement nemen op alleen VisionManager software. Je zult merken dat VisionManager je veel werkzaamheden uit handen gaat nemen. Kijk voor meer informatie op www.VisionManager.nl

                               

Referenties

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Koninklijke Ahrend NV

"Ondertussen zijn we als Koninklijke Ahrend NV geslaagd voor certificering als multi-site ISO 9001 en ISO 14001. Ik wil u zeggen dat de tool Vision Manager daar aan heeft bijgedragen.  Lloyd's register is diegene die ons geaudit heeft en zei over Vision Manager:


" Vision Manager is een prima systeem wat de organisatie heeft geholpen om de hoofdprocessen te beschrijven en te implementeren in de nieuwe Ahrend organisatie teneinde de multi-site benadering te duiden. In Vision Manager is revisiebeheer en autorisatie van documenten ingeregeld. Ieder hoofdproces is beschreven op basis van input-proces-output en gerelateerd aan "Onze doelen en risico's" / "Zo doen we het vandaag" / "De verbeteracties" / "Het resultaat."

Ms. Nameless
Add Your Stars
St. Nardus
"Helder, makkelijk, overzichtelijk en alles op 1 plaats."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Vast bedrag, geen verrassingen achteraf

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 100 collega's

€2.155,-

Voor het eerste jaar,

daarna slechts €1.860,-- per jaar

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 250 collega's

€3.475,-
Voor het eerste jaar, 

daarna slechts € 3.180,-- per jaar.

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem voor 
maximaal 500 collega's

€4.483,-
Voor het eerste jaar, 

daarna slechts € 4.188,-- per jaar.

 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Inclusief handleiding