arrow_drop_up arrow_drop_down

Vast bedrag, geen verrassingen achteraf.

ISO 27001 systeem opzetten voor maximaal 10 collega's
Jaarlicentie

€748,-
 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Gratis updates van de ISO 27001
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem opzetten voor maximaal 25 collega's

€948,-
 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Gratis updates van de ISO 27001
 • Inclusief handleiding

ISO 27001 systeem opzetten voor maximaal 50 collega's

€1.298,-
 • Compleet systeem
 • Geen extra kosten
 • Inclusief gebruik software
 • Gratis updates van de ISO 27001
 • Inclusief handleiding

Welke licentie is voor mij geschikt?

Dat is afhankelijk van de omvang van de organisatie. Hoe meer medewerkers hoe groter de benodigde licentie. 

Wat zegt ISO 27001 hierover?

ISO 27001 geeft aan dat iedere medewerker toegang moet hebben tot de informatie uit het informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Hou daar dus rekening mee.

Vergroot de betrokkenheid.

Het mooie van VisionManager is dat u uw collega' s ook taken kunt opdragen. Door middel van mailtjes, persoonlijke actielijstjes worden zij daarop geattendeerd. VisionManager stuurt ook automatisch herinneringen uit. U houdt zelf via de overzicht functie grip op de voortgang. Dit is een extra reden om elke medewerker op te voeren.

Kies voor gemak

Daarbij houdt u met slechts 1 klik alle medewerkers op de hoogte van de wijzigingen. Belangrijke documenten / afspraken kunt u zelfs laten bevestigen voor gelezen en begrepen. Makkelijker kan niet.

Wij adviseren dan ook een licentie te nemen die passend is bij de omvang van uw organisatie.

Voordelen:

Met onze software vergroot u de betrokkenheid van uw collega's bij het ISO 27001 informatiebeveiligings-managementsysteem.
Belangrijke wijzigingen kunnen met 1 klik worden gecommuniceerd (dan moeten uw collega's wel zijn opgevoerd).
Met VisionManager is het doorgeven van mogelijke verbeteringen een eitje. Hoe meer collega's zijn opgevoerd hoe meer verbeter voorstellen!

Referenties

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Koninklijke Ahrend NV

"Ondertussen zijn we als Koninklijke Ahrend NV geslaagd voor certificering als multi-site ISO 9001 en ISO 14001. Ik wil u zeggen dat de tool Vision Manager daar aan heeft bijgedragen.  Lloyd's register is diegene die ons geaudit heeft en zei over Vision Manager:


" Vision Manager is een prima systeem wat de organisatie heeft geholpen om de hoofdprocessen te beschrijven en te implementeren in de nieuwe Ahrend organisatie teneinde de multi-site benadering te duiden. In Vision Manager is revisiebeheer en autorisatie van documenten ingeregeld. Ieder hoofdproces is beschreven op basis van input-proces-output en gerelateerd aan "Onze doelen en risico's" / "Zo doen we het vandaag" / "De verbeteracties" / "Het resultaat."

Ms. Nameless
Add Your Stars
St. Nardus
"Helder, makkelijk, overzichtelijk en alles op 1 plaats."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, U heeft de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug garantie op uw aankoop. Wanneer u beargumenteerd kunt aangeven niet tevreden te zijn over de kwaliteit krijgt u uw geld terug. Zie de voorwaarden.


WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

De licentie is per jaar opzegbaar. Licenties  worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).


IS ISOMANAGER OOK GESCHIKT VOOR MIJN BRANCHE?

Jazeker. ISOmanager is geschikt voor elke branche. Of u nu dienstverlener bent of fabrikant, een eenmanszaak heeft of duizend man in dienst heeft, ISOmanager werkt.

KAN IK ZONDER ADVISEUR HET INFORMATIEBEVEILIGINGSSYTEEM OPZETTEN?

De ervaring leert dat elke organisatie die het serieus aanpakt instaat is om zonder inzet van een adviseur het ISO 27001 certificaat te behalen. Het pakket is zo opgezet dat je zonder kennis van ISO 27001 het traject kunt starten. Het is echter minder makkelijk dan ISO 9001. Er wordt wel van u verwacht inhoudelijke kennis te hebben van ICT-onderwerpen. Vaak is de ICT-manager dan ook de projectleider.


EN WAT WANNEER IK TOCH EEN VRAAG HEB?

Wanneer u een vraag heeft kunt u die altijd stellen. Het liefst per mail, dat werkt het snelst (en nee daar rekenen we geen kosten voor, mits het in het redelijke blijft). U staat er niet alleen voor. Binnenkort komt ook onze ISO en VCA community online. Daar kunt u ook met collega' s van andere bedrijven sparren!