ISO zo snel mogelijk

Waarom je dit boek maar beter kunt lezen voordat je start met het opzetten van een ISO 9001, ISO 14001 of ISO 27001 systeem:

 • Voorkom tijdverlies tijdens de ISO oriëntatiefase
 • Ga zelfverzekerd de implementatiefase in
 • Bespaar jezelf én jouw collega's veel tijd
 • Voorkom tijdrovende fouten
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen wij hem naar toe sturen?
Download gratis e-book

Pak ISO slim aan

Staat jouw organisatie aan de start van het behalen van het ISO 9001, ISO 14001 of ISO 27001 certificaat? Dan is dit een goed moment om even de tijd te nemen om de tips uit dit e-book door te nemen. Voor veel organisaties is het invoeren van een kwaliteitssysteem een kwestie van vallen en opstaan. Dat willen wij graag bij jou voorkomen.  Het klopt dat er veel zaken zijn waar je aan moet denken bij het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem en wij helpen je graag om in ieder geval een aantal veel voorkomende tijdvreters bij het behalen van uw ISO 9001, ISO 14001 of ISO 27001 certificaat te vermijden. 

Na jaren begeleiden van organisaties weet de auteur van dit e-book Hans van der Rijst ondertussen dat het invoeren van een kwaliteitssysteem een kwestie is van de juiste dingen op het juiste moment en vooral op de juiste manier doen!

In dit e-book vertellen we je hoe je de meest voorkomende valkuilen kunt omzeilen. 

Dit gaat je heel veel tijd schelen!
Senior adviseur geeft 9 manieren om tijd te besparen bij het opzetten van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001

Lees dit boek eerst

Door het toepassen van de 8 tips die beschreven worden in dit e-book kun je veel tijd  besparen bij het opzetten van jullie kwaliteitsmanagementsysteem. Ik heb de afgelopen jaren bij vele honderden organisaties van dichtbij mogen meemaken hoe zij de invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem aanpakten. Hiervan hebben wij de best practices eruit gehaald in in dit e-book gezet. Het zijn bewezen manieren die echt werken en je veel, heel veel tijd gaan besparen. Onze klanten passen deze werkwijze dagelijks met succes toe. Wij wensen je veel succes bij het behalen van jouw ISO-certifcaat!

  - Hans van der Rijst -  

  ISO zo snel mogelijk

  Implementeer een ISO norm in de helft van de tijd.

  • Voorkom tijdverlies tijdens de ISO oriëntatiefase
  • Ga zelfverzekerd de implementatiefase in
  • Lees de tips van de expert met 25 jaar ervaring
  • Bespaar tijd van jezelf en van jouw collega's 
  50%
  U bent er bijna!
  Waar mogen wij hem naar toe sturen?
  Download gratis e-book