arrow_drop_up arrow_drop_down
In 6 maanden ISO 27001 gecertificeerd

In 4 - 6 maanden 

ISO 27001 gecertificeerd.

Al na 2 maanden een aantoonbaar werkend systeem

3.480+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen

Ingericht systeem

Kant en klaar, volledig ISO 27001 ingericht. U kunt meteen beginnen met aanpassen naar uw organisatie.

Altijd up to date

Als lid van de Normcommissie  kwaliteitsmanagement van de NEN houden we de ontwikkelingen voor u in de gaten.

Betaalbaar

Geen verborgen kosten. Door zoveel mogelijk te automatiseren beperken we onze kosten en dat merkt u meteen.

Snelste doorlooptijd

Na 2maanden al aantoonbaar werkend, in 6 maanden het certificaat!

Weinig tijd

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost. Zelfs minder dan wanneer u met een adviseur werkt!

Advies inbegrepen

U krijgt telefonisch, via skype of schermdeling 1 uur advies. Hierdoor weet u zeker dat u een goede start maakt.
ISO 27001 systeem; ontwikkeld door expert

Ontwikkeld door experts op het gebied van ISO 27001

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een ISO 27001 kwaliteitssysteem willen opzetten.


Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben 250+ ondernemers hun eigen kwaliteitssysteem met VisionManager software gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

Beleef VisionManager in 2 minuten

Uw ISO 27001 certificaat in 3 stappen

ISO 27001 starten

1. Opzetten ISO 27001 systeem

Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. Uw ISO 27001 systeem is dan voor u ingericht. Het voldoet al aan de eisen van de ISO 27001. Dat is een goede start! Wij zorgen voor de opzet, u voor de aanpassing naar uw situatie. 

Het projectplan (checklist ISO 27001) loodst u zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties u hoe en wanneer moet uitvoeren. U zult merken dat u al snel de basis van het informatie veiligheid systeem heeft opgezet. 

ISO 27001 opzetten

2. Pas ISO 27001 toe

Het allerbelangrijkste van een informatiebeveiliigingssysteem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, incidenten geregistreerd en opgevolgd, interne audits worden uitgevoerd etc.  


Laat dit nu exact zijn waar VisionManager u heel goed mee gaat helpen.  Met 1 klik heeft u overzicht. U ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er uitgezet zijn en wat weer daarvan de status is.


U hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet VisionManager voor u. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt de saaie en repeterende taken van u over zodat u tijd houdt voor de belangrijke zaken.
ISO 27001 certificaat

3.  Behaal ISO 27001 certificaat

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat u met VisionManager werkt is succes vrijwel gegarandeerd. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de ISO 27001 certificering een stuk makkelijker.
Je kunt zonder externe consultants je ISO certificering halen! Dit dankzij:  


- Briljante verduidelijking en vereenvoudiging van complexe materie. 

- Goede templates.

- Goede ondersteunende software.

CSN groep Leusden, Cees Doets

Wat u allemaal krijgt:

 • Een jaarlicentie VISIONMANAGER.
  VISIONMANAGER staat in de cloud (in Nederland met zeer goede beveiliging, back-ups, gespiegelde servers etc.) en wordt in ons vakgebied gezien als de handigste tool voor kwaliteitsmanagement. Er is geen training voor nodig en werkt snel en makkelijk. Daarnaast is de tool interactief. Het informeert u wanneer er een actie moet worden uitgevoerd. Ook kunnen op een makkelijke manier acties aan collega' s worden toebedeeld. Een handige overzicht functie geeft in 1 scherm een totaal beeld van de status van uw kwaliteitssysteem. Deze functie wordt veel gebruikt door kwaliteitsmanagers en het management team. Doordat VISIONMANAGER de saaie en repeterende zaken uit handen neemt bespaart dit de kwaliteitsmanager heel veel tijd.

 • Alle benodigde documenten, formulieren en templates.
  Deze documenten bestaan uit: informatiebeveiligingshandboek, informatiebeveiligingsbeleid, verklaring van toepasselijkheid, risicobehandelplan, context van de organisatie, managementreview, 11 procesbeschrijvingen (uitvoeren van een risico-analyse, het beheren van bedrijfsmiddelen, beheer verwijderbare media, uitvoeren disciplinaire maatregelen, beheer van documenten, beheer van kwaliteitsregistraties, beheer van afwijkingen, uitvoeren interne audits en het doorvoeren van corrigerende maatregelen, afhandelen van klachten, analyseren van klachten), 4 formulieren (klachtenformulier, verbeterformulier, overzicht registraties, overzicht externe documenten, intern audit formulier). Als extra krijgt u ook een jaarplan. Hierin staan de acties aangegeven die u gedurende het jaar moet uitvoeren na het behalen van het certificaat. Een bijzonder handig geheugensteuntje!

 • Handleidingen en projectplan
  Dit pakket bestaat uit reuze handige handleidingen waardoor u de taal van de certificeerder en informatiemanager leert spreken. Toch bestaan ze uit maar enkele tientallen pagina' s. De eerste handleiding neemt met u de ISO 27001 norm door. De tweede handleiding vertelt u alles wat u moet weten om zelf een informatiebeveiligingssysteem in te voeren. De derde handleiding geeft aan hoe een interne audit uitgevoerd kan worden.

  Het projectplan neemt u bij de hand en leidt u als vanzelf door het proces. Er staat steeds exact in wat u wanneer het beste kunt doen.

 • Eén uur advies
  U krijgt 1 uur advies op het moment wanneer u dat het beste uitkomt. Dat kan in het begin zijn, zodat u zeker bent dat u een goede start maakt. Ook kunt u dit uur gebruiken om ons, net voor de certificering, het kwaliteitssysteem te laten beoordelen om zeker te weten dat u daar klaar voor bent. Het advies vindt telefonisch plaats, of via schermdeling of skype. Aan u de keuze. Doordat wij via een door u aangemaakt tijdelijk login kunnen inloggen bij uw ISO 27001 systeem kunnen we aangeven wat er eventueel beter kan.

Voordelen op een rijtje

Alles voorbereid.

Meteen na het inloggen in ISOmanager kunt u aan de slag. ISOmanager is al ingericht volgens de ISO 9001. Alle verplichtte onderdelen zijn aanwezig. Denk aan de verplichtte processen en formulieren, handboek, beleidsdocumenten etc. Deze hoeft u alleen nog maar aan te passen aan uw eigen situatie

Projectplan wijst de weg.


Onderdeel van ISOmanager is een overzichtelijk projectplan. Het geeft exact aan wat u wanneer moet doen. De verschillende activiteiten zijn slim gerangschikt. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste dingen op het juiste moment doet. Dat scheelt tijd en frustratie.

Snelle terugverdientijd.


Door de ingebouwde verbetersystematiek worden uw collega' s uitgedaagd om met verbeteringen te komen. U zult versteld staan van wat er ook bij u allemaal efficiënter kan. Hierdoor heeft u de investering er al snel uit (vaak al na enkele weken) en levert ISOmanager u daarna alleen nog maar op! U zult ook merken dat er ook een besparing optreedt doordat er niet meer gezocht hoeft te worden naar documenten. Wanneer 10 medewerkers ieder 1 minuut per dag minder hoeven te zoeken is uw investering er al dubbel en dwars uit!

Altijd actueel.


U gaat gebruik maken van een bewezen methodiek. Reeds duizenden organisatie gingen u voor! Wij maken deel uit van de normcommissie Kwaliteitsmanagement van de NEN. U bent er dan ook zeker van dat ISOmanager voldoet aan de nieuwste inzichten. Bij de licentie inbegrepen is dat wij u zullen informeren over de nieuwste wijzigingen van de norm ISO 27001.  Wij geven aan hoe u deze wijzigingen kunt invoeren of passen onze software daar op aan. U kunt er dus zeker van zijn dat u een actueel ISO 27001 systeem heeft.

Goede templates maken het verschil.

Wanneer u gebruik maakt van voorbeelden of templates moeten deze wel echt goed zijn. Bij ons kunt u daar zeker van zijn. Dat scheelt veel tijd in het bedenken van het juiste format.

In vier tot zes maanden gecertificeerd, zonder stress.


Door de juiste dingen op het juiste moment te doen is het invoeren van een ISO 9001 systeem in vier maanden heel goed te doen. Gewoon naast het normale werk, want dat gaat altijd door. Wij hebben alles zo opgezet en voorbereidt dat u dit traject ontspannen gaat uitvoeren. Wanneer u nog sneller het ISO 27001 certificaat nodig heeft neem dan met ons contact op. Dat is namelijk mogelijk (alleen neemt nu wel de stress wat toe....).

Tijdsbesparing

U bespaart veel tijd tijdens de opzet, invoering en het onderhoud. Zelfs wanneer u het zelf doet bent u minder tijd (en veel minder geld) kwijt dan bij de inhuur van een adviseur.

Succesvolle certificering

Met ISOmanager gaat de externe certificering absoluut makkelijker. Certificerende instanties zijn altijd lovend over ISOmanager

Het beste moment is nu!

Het opzetten van een ISO 27001 systeem komt nooit goed uit. Welk moment u ook kiest. Daarom is vandaag starten het beste moment.

Start nog vandaag met uw ISO 27001 certificering