arrow_drop_up arrow_drop_down
In 6 maanden ISO 27001 gecertificeerd

In 6 maanden 

ISO 27001 gecertificeerd.

Al na 2 maanden een aantoonbaar werkend systeem

3.512+
Tevreden klanten
25,5 jaar
Toonaangevend in kwaliteitsland
1.565+
Deelnemers aan trainingen

Ingericht systeem

Kant en klaar, volledig ISO 27001 ingericht. U kunt meteen beginnen met aanpassen naar uw organisatie.

Altijd up to date

Als lid van de Normcommissie  kwaliteitsmanagement van de NEN houden we de ontwikkelingen voor u in de gaten.

Betaalbaar

Geen verborgen kosten. Door zoveel mogelijk te automatiseren beperken we onze kosten en dat merkt u meteen.

Snelste doorlooptijd

Na 2maanden al aantoonbaar werkend, in 6 maanden het certificaat!

Weinig tijd

Wij begrijpen dat u weinig tijd heeft. Dus hebben wij alles zo opgezet dat u dit zo weinig mogelijk tijd kost. Zelfs minder dan wanneer u met een adviseur werkt!

Certificaatgarantie

Nee, die kunnen we niet geven (dat kan niemand). Wel weten wij dat iedere klant die het serieus aanpakte in 1 keer het certificaat behaalde. Zonder meer!
ISO 27001 systeem; ontwikkeld door expert

Ontwikkeld door experts op het gebied van ISO 27001

ISOMANAGER is ontwikkeld door AVR Management Tools BV en speciaal bedoelt voor organisaties die, snel en goed, een ISO 27001 kwaliteitssysteem willen opzetten.


Hans van der Rijst, lid van de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN, heeft in 2012 de eerste versie van onze software ontwikkelt en stelde het vervolgens beschikbaar aan innovatieve organisaties die ook met een praktisch kwaliteitssysteem wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag hebben 250+ ondernemers hun eigen kwaliteitssysteem met VisionManager software gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

Beleef VisionManager in 2 minuten

ISO 27001 certificaat in 3 stappen

1. Start met ISO 27001

Meteen na bestelling krijgt u van ons de inloggegevens. Uw ISO 27001 systeem is dan voor u ingericht. Het voldoet al aan de eisen van de ISO 27001. Dat is een goede start! Wij zorgen voor de opzet, u voor de aanpassing naar uw situatie. 

Het projectplan loods u zonder problemen door het proces. Het geeft exact aan welke acties u hoe en wanneer moet uitvoeren. U zult merken dat u al snel de basis van het informatie veiligheid systeem heeft opgezet. 

Starten met de ISO 27001

2.Pas ISO 27001 toe

Het allerbelangrijkste van een informatiebeveiliigingssysteem is dat het actief wordt gebruikt. De certificeerder wil zien dat er verbeteringen worden doorgevoerd, incidenten geregistreerd en opgevolgd, interne audits worden uitgevoerd etc.  Laat dit nu exact zijn waar VisionManager u heel goed mee gaat helpen.  Met 1 klik heeft u overzicht. U ziet hoeveel documenten er zijn opgevoerd, wat de status daarvan is, hoeveel acties er uitgezet zijn en wat weer daarvan de status is. U hoeft geen excellijstjes bij te gaan houden. dat doet VisionManager voor u. Wanneer een collega geen actie onderneemt, merkt VisionManager dat op en stuurt automatisch een herinneringsmail. VisionManager neemt de saaie en repeterende taken van u over zodat u tijd houdt voor de belangrijke zaken.
Het toepassen van de ISO 27001

3.  Behaal ISO 27001 certificaat

Dan breekt het moment aan om de certificeerder uit te nodigen. Best wel spannend toch? Nee hoor, doordat u met VisionManager werkt is succes vrijwel gegarandeerd. De certificerende instanties zijn altijd lovend over VisionManager. Dat maakt de audit een stuk makkelijker.
behaal het ISO 27001 certificaat
Ook wij gebruiken cookies.