Wij worden blij wanneer jullie succesvol zijn!

En daarom maken we ISO en VCA graag zo makkelijk mogelijk

Al ruim 29 jaar helpen wij je graag 

Al vanaf onze oprichting in 1995 zijn wij constant bezig geweest om ISO zo makkelijk mogelijk te maken. Daar gaan we ver in. Wij zijn helemaal afgestapt van de traditionele rol van adviseur. Terwijl andere adviseurs elke dag in hun auto stappen op weg naar hun klant, zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van diensten en producten die jou zo sterk mogelijk maken.  Wij geloven dat succesvolle en gezonde organisaties bijdragen aan een goed leven. 

 Tegenwoordig helpen wij jou bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem of VCA. Dit doen we met behulp van een combinatie van slimme software (VisionManager) en alle uitleg, voorbeelden, templates en documentatie die je nodig hebt. Dit noemen wij onze ISO-systemen.  

Maak kennis met ons

ISO 9001 adviseur

J. (Hans) van der Rijst

Partner en senior adviseur

Desirée Adam

Partner en creatief denker

Ik ben Hans van der Rijst: Bioloog van oorsprong maar ondertussen al jaren gebiologeerd door kwaliteitsmanagement.

 Lang, lang geleden was ik net als jij een starter in het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem voor een organisatie. 

Ondertussen mag ik mezelf trots senior adviseur noemen en neem ik als extern deskundige deel aan de normcommissie kwaliteitsmanagement van het Nederlands Normalisatie Instituut.

Het is mijn ambitie om er alles aan te doen om andere organisaties te helpen bij het opzetten van een heel goed kwaliteitsmanagementsysteem.Kernwoorden: missie/visie organisaties, heldere structuren, klantgericht en gedreven. Te veel liefde voor bijzondere bieren en hardlooptijden. 


Als jonge twintiger ontdekte ik al snel dat werken voor een Stichting met vaste inkomsten heel wat anders is dan werken voor een commercieel bedrijf zoals AVR. 

Als ondernemer heb ik geleerd wat het betekent om elke dag om te gaan met een zekere mate van onzekerheid in omstandigheden die constant veranderen. Daarom vind ik het belangrijk dat wij met ons bedrijf uitstekende producten/diensten aanbieden waar elke organisatie gebruik van kan maken, ook met een klein budget en ook tijdens perioden dat het economisch wat minder gaat. 

Want sterke organisaties zorgen voor een sterke economie waar mensen de ruimte krijgen om gelukkig te zijn en zich te ontplooien.  


Kernwoorden: creatief, strategisch, positief, zicht op de unieke eigenschappen van anderen en samen werken aan een doel. Te veel liefde voor chocolade en multifunctionele producten.Omdat er soms toch mensen buiten de boot vallen

Ook in een goed georganiseerd land, zoals Nederland, zijn er nog steeds mensen die niet in staat zijn om voldoende voedsel te kopen. Gelukkig zijn er vrijwilligers die zich erop toeleggen om elke week pakketten samen te stellen voor gezinnen en alleenstaanden.  Vrijwilligers zoals bij de Voedselbank Vaassen, Epe & Heerde. Wij zijn dankbaar dat wij als sponsor een steentje kunnen bijdragen aan hun goede zaak.

https://voedselbankvaassen.nl/

Onze diensten

ISO 9001

Maak een vliegende start met het behalen van jullie ISO 9001 certificaat!.

ISO 14001

Snel aan de slag met jullie milieumanagementsysteem.

ISO 27001

Zet in- no time- jullie ISO 27001 systeem op. Wij helpen je vanaf de start.

VCA

Gemak bij het  opzetten van jullie VGM-VCA systeem.

Cursussen interne auditing

Online cursussen interne auditing. 

Wat anderen over ons en onze producten zeggen

inc. Gezond werken B.V. 
Product is heel gebruikersvriendelijk en laagdrempelig
CSN Groep, Cees Doets 
Je kunt zonder externe consultants je ISO certificering halen! Dit dankzij: 

- briljante verduidelijking en vereenvoudiging van complexe materie. - goede templates  - goede ondersteunende software

Inscendo Support B.V.
Duidelijke en werkbare omschrijvingen
Thuiszorg Kardelen
Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en een goede begeleiding bijgesloten